Debby Versteege psycholoog therapeut coaching counseling Schagen hollands kroon burnout stress overspannen

Maak kennis met Debby Versteege

Mijn naam is Debby. Getrouwd en trotse moeder van twee draken van jongens. Na 11 jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt te hebben werd het voor mij tijd om iets anders te gaan doen. Hoewel ik mijn werk geweldig vond begon mij het gevoel te bekruipen dat ik iets meer wilde. Meer voor mezelf maar ook meer voor de cliënten waarmee ik werkte. Het gevoel dat ik iets miste.

Psychosociaal therapeut

Ik ben er van overtuigd en vind het dan ook prachtig om te zien dat we allemaal onze eigen beste oplossingen kunnen vinden. Dat ik daar een onderdeel van uit mag maken vind ik een hele eer.

Tijdens mijn HBO studie tot psychosociaal therapeut bij Psychodidact heb ik mij geschoold in de volgende onderdelen:

  • Praktische psychologie
  • Persoonlijke psychologie
  • Klinische psychologie 1 & 2
  • Professioneel hulpverlenen
  • Sociale psychologie
  • Medische Kennis; anatomie, fysiologie, pathologie

Tegeltjeswijsheid

Je zult bij mij geen kant en klare oplossingen krijgen. Uitspraken als: “Je moet het gewoon leren loslaten” of “Het wordt tijd dat je voor jezelf kiest.” vind ik best leuk voor op een tegeltje of aan de koffietafel, maar past niet in mijn manier van werken. Ik benoem wat ik zie en doe dit op een open, warme en respectvolle manier.

Voor mij zit de uitdaging in het samen met jou op zoek te gaan naar wat jouw krachten zijn, waar jouw valkuilen liggen en hoe je op een andere manier kunt gaan kijken naar de moeilijkheden waar je tegen aan loopt. Hiervoor gebruik ik de kennis die ik de afgelopen jaren opgedaan heb op het gebied van verschillende therapeutische benaderingen.

Routeplanner

Samen gaan we van die verschillende therapievormen dát kiezen wat voor jou het beste kan werken. Die keuze maken we ook samen. Ben je meer een prater, een denker of misschien juist wel een doener? Er zijn verschillende wegen die naar Rome leiden en samen gaan we uitvinden welke weg voor jou de beste is.

Wil je graag mij persoonlijk een vraag stellen, klik dan hier. Ik kijk uit naar je berichtje.

 

NFG registratienummer: 8980
RBCZ licentiecode: 190290R
AGB: 90106782
AGB  praktijk: 90066016

Debby Versteege psycholoog therapeut coaching counseling Schagen hollandskroon burnout stress overspannen trauma emdr