Ervaringen

In de winter bij Debby gekomen toen ik vast zat op wat ik dacht zelfvertrouwen. Ondanks dat we praktisch aan de slag gingen heeft Debby een veilige omgeving gegeven waar ik al mijn pijn neer kon leggen waarbij Debby de uitleg gaf welke pijn welk gevolg in mijn huidige leven gaf. Door deze pijnpunten intens maar praktisch te doorgronden heb ik nu dagelijks handvatten om mijzelf compassie te geven (het bleek niet om zelfvertrouwen te gaan). In de zomer hebben wij afgerond met het vertrouwen dat ik met vallen en opstaan er steeds beter in word. We hebben een evaluatiepunt in het komende jaar waardoor ik zeker weet op het juiste pad te blijven.

I.M. – Schagen


De pijn is niet helemaal weg, maar ik heb mijn leven weer terug. Ik voel me zoveel beter.

Mevr. de V. – Alkmaar


De gesprekken met Henny hebben me geholpen de dingen weer op een rijtje te krijgen. Ik kan veel beter omgaan met de veranderde omstandigheden. Weg met mijn burnout omdat ik weet waar ik  op moet letten en hoe ik mijn energie in de gaten moet houden.

Mevr. K. – Den Helder


Debby is een prettig persoon. Ze kan je een spiegel voorhouden en het gesprek evengoed luchtig houden. Het wordt nergens heel zwaar maar met de nodige humor krijg je toch nieuwe inzichten. Heel verhelderend. Zo kom je weer in je eigen kracht te staan. Dus schroom niet en laat haar je helpen om obstakels uit de weg te ruimen.

I.P. – Schagen


Mijn ogen zijn open, ik begrijp nu door de gesprekken met Henny wat ik eigenlijk aan het doen ben. Bedankt voor het luisteren en bedankt voor je aandacht en goede vragen! Ik kan weer verder.

Mevr. B. – Den Helder


Debby is een fantastische en luisterende counselor; je voelt je direct thuis bij haar. Ze heeft een toegankelijke houding, waarbij je snel gaat vertellen waar je tegen aan loopt; niets is te gek en alles is menselijk. Als ik bijv. even de “kluts” kwijt ben, dan gaan we samen weer kijken hoe ik die “kluts” weer kan vinden. Ze heeft talent om zaken samen met me op een rij te zetten; zowel praktisch (hoe organiseer ik mijn agenda) als mentaal (hoe krijg ik mijn gedachten weer op een rij). Door haar soms confronterende manier van vragen stellen; denk ik na over waarom ik bepaalde keuzes maak. Toch is deze confrontatie van Debby niet oordelend. ik merk direct dat het me helpt om verder te komen. wat ook fijn is, dat ze humor gebruikt om zaken weer wat luchtiger te maken. Super fijne counselor/ coach die je het gevoel geeft zelf de touwtjes weer in handen te nemen.

M.L. – Den Helder


Het was fijn praten met jou Henny. Ik heb het idee dat je me goed begrijpt, vooral ook toen het lastig was tussen mij en mijn dochters.

Mw. L. – Julianadorp