Ervaringen en reviews.

Lees hier de reviews en ervaringen van andere cliënten die bij ons geweest zijn. We zijn ook op trustpilot te vinden.


Debby-Versteege-psycholoog-therapeut-coach-counseling-therapie-Schagen-burnout-stress-overspannen-relatie-jeugd-rouw

Wil je weten wat Henny of Debby voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Tijdens mijn burn-out heb ik een aantal zeer goede handvatten van Henny aangereikt gekregen. Ik heb Henny ervaren als empathisch én als iemand die rust uitstraalt. Een vrouw die niet alleen naar je luistert maar je ook hóórt.

J.K. te S.


In eerste instantie zou ik voor een hele andere uitdaging bij Debby een afspraak hebben. Maar door een onverwachte wending en gebeurtenis in mijn leven ging mijn hulpvraag uiteindelijk ergens anders om. Debby heeft mij hierin goed begeleid en mooie inzichten gegeven. Ze luistert goed en weet zonder een oordeel te hebben een open kijk te bieden op de situatie waar je voor jezelf echt wat mee kan.

MW


 

Ik zag er tegenop om hulp te zoeken, maar ben achteraf echt blij dat ik bij Henny terecht ben gekomen.
Bij Henny vond ik begrip en rust. Ze oordeelt niet, ze kan goed luisteren. Ik heb geen moment een vervelend of raar gevoel gehad en dat komt ook door Henny´s toegankelijkheid. Eigenlijk heb ik mezelf weer terug gevonden.

Ik raad Henny graag aan.

I | Schagen 


Henny is zo’n fijne therapeute waarbij ik mij direct op mijn gemak voelde. Ze luistert goed naar je en direct bij de eerste gesprekken gaf ze tips en adviezen die mij hielpen.
Als Henny je echt leert kennen krijg je een geheel persoonlijke behandeling en benadering. Zo zijn we samen tot de kern van mijn probleem gekomen en daar ben ik haar zo dankbaar voor.

Loes | Schagen 


De eerste keer naar Debby gaan was spannend maar eenmaal daar bleek dat het niet nodig was. Debby stelt je snel op je gemak. Ze vertelde dat we aan de slag gingen met ACT. De afspraken waren luchtig en hier en daar tijd voor een grapje. Elke keer kreeg ik een opdracht mee waar je mee aan de slag kon gaan. Dit waren opdrachten die je inzicht gaven in jezelf en hoe je denkt. Erg interessant ook zeker het theoretische gedeelte ervan. Althans dat vond ik :-). Nu heb ik genoeg handvaten gekregen om ze in de praktijk te brengen, ik zal er zeker nog vaak (en misschien wel dagelijks) aan denken. Bedankt Debby je bent een topper in je vak!

Daisy | Schagen 


Henny luistert goed, is nuchter en draait er niet omheen. Als wij willen ontwijken komt ze toch weer terug op dat onderwerp. Stelt vragen waardoor je moet nadenken hoe je erover denkt. Soms confronterend, maar het helpt je verder. Wij zijn niet bij elkaar gebleven, maar hebben veel geleerd en dat is ook fijn als je netjes uit elkaar wilt gaan.

We hebben Henny als heel betrokken ervaren

Stel – I Noord-Holland 


Ben bij Henny via www.therapiepsycholoog.nl terecht gekomen, Henny is een therapeut die goed naar je luistert, advies geeft wat je tot nadenken stemt.
Henny raad ik een ieder aan die met problemen rondloopt want dan ziet de toekomst er toch rooskleuriger uit!!

Annemarie | SCHAGEN 


“Gelukkig kreeg ik (eindelijk) eens iemand die meedacht, veel uitleg gaf en duidelijke afspraken maakte. Af en toe door Henny duidelijk gewezen op het nadeel van teveel willen en te snel willen.
Met beleid werkt beter. Het leven wordt zo weer wat makkelijk.

Dank je Henny, voor alle adviezen en begeleiding. Het was een veel grotere berg geweest zonder jouw expertise en begeleiding.”

C – Den Helder  7 aug 2020


Drie keer is scheepsrecht.

Debby was de derde therapeut waar ik terecht kwam, zij hielp mij wel: Zowel als therapeut, maar ook als mens.

Geduld, begrip, goede adviezen, vertrouwen, soms een duw (in de goede richting), een luisterend oor en een heldere spiegel, hebben op mij een enorme indruk gemaakt.

Haar kunde en haar menselijkheid hebben me geholpen om van het pad af te gaan waarop ik al meer dan  22 jaar zat en waarvan ik wist dat ik dáár vanaf wilde.

Eindelijk de rust en de bevrijding die ik wilde voelen.

Dank je wel Debby.

HE – A.


Helder, vakkundig, warmhartig, respectvol en een heerlijk gevoel voor humor op de juiste momenten. Debby kan geweldig luisteren.
Zij creëert een veilige plek waar ik mezelf kan zijn en problemen en angsten onder ogen kan zien. Daar ben ik heel dankbaar voor.
We hebben als onderdeel van de serie sessies één EMDR sessie gedaan. Indrukwekkend, zo simpel en zo effectief.

C.R. – A.


Bij debby heb ik een emdr behandeling gevolgd. Na de intake waaruit bleek dat emdr het meest geschikt leek, gingen we aan de slag. Na de eerste afspraak waarin we tot in detail ingingen op mijn trauma was ik de hele en volgende dag helemaal van slag. Ik had niet verwacht dat dit zo heftig was… Na de tweede afspraak met emdr (koptelefoon op met geluid en vingers volgen met mijn ogen) was het verschil al duidelijk merkbaar. Na de laatste afspraak heb ik echt t gevoel dat ik over mijn trauma heen ben. Bizar hoe snel dit is gegaan. Complimenten aan Debby!

J.


In de winter bij Debby gekomen toen ik vast zat op wat ik dacht zelfvertrouwen. Ondanks dat we praktisch aan de slag gingen heeft Debby een veilige omgeving gegeven waar ik al mijn pijn neer kon leggen waarbij Debby de uitleg gaf welke pijn welk gevolg in mijn huidige leven gaf. Door deze pijnpunten intens maar praktisch te doorgronden heb ik nu dagelijks handvatten om mijzelf compassie te geven (het bleek niet om zelfvertrouwen te gaan). In de zomer hebben wij afgerond met het vertrouwen dat ik met vallen en opstaan er steeds beter in word. We hebben een evaluatiepunt in het komende jaar waardoor ik zeker weet op het juiste pad te blijven.

I.M. – Schagen


De pijn is niet helemaal weg, maar ik heb mijn leven weer terug. Ik voel me zoveel beter.

Mevr. de V. – Alkmaar


De gesprekken met Henny hebben me geholpen de dingen weer op een rijtje te krijgen. Ik kan veel beter omgaan met de veranderde omstandigheden. Weg met mijn burnout omdat ik weet waar ik  op moet letten en hoe ik mijn energie in de gaten moet houden.

Mevr. K. – Den Helder


Debby is een prettig persoon. Ze kan je een spiegel voorhouden en het gesprek evengoed luchtig houden. Het wordt nergens heel zwaar maar met de nodige humor krijg je toch nieuwe inzichten. Heel verhelderend. Zo kom je weer in je eigen kracht te staan. Dus schroom niet en laat haar je helpen om obstakels uit de weg te ruimen.

I.P. – Schagen


Mijn ogen zijn open, ik begrijp nu door de gesprekken met Henny wat ik eigenlijk aan het doen ben. Bedankt voor het luisteren en bedankt voor je aandacht en goede vragen! Ik kan weer verder.

Mevr. B. – Den Helder


Debby is een fantastische en luisterende counselor; je voelt je direct thuis bij haar. Ze heeft een toegankelijke houding, waarbij je snel gaat vertellen waar je tegen aan loopt; niets is te gek en alles is menselijk. Als ik bijv. even de “kluts” kwijt ben, dan gaan we samen weer kijken hoe ik die “kluts” weer kan vinden. Ze heeft talent om zaken samen met me op een rij te zetten; zowel praktisch (hoe organiseer ik mijn agenda) als mentaal (hoe krijg ik mijn gedachten weer op een rij). Door haar soms confronterende manier van vragen stellen; denk ik na over waarom ik bepaalde keuzes maak. Toch is deze confrontatie van Debby niet oordelend. ik merk direct dat het me helpt om verder te komen. wat ook fijn is, dat ze humor gebruikt om zaken weer wat luchtiger te maken. Super fijne counselor/ coach die je het gevoel geeft zelf de touwtjes weer in handen te nemen.

M.L. – Den Helder


Het was fijn praten met jou Henny. Ik heb het idee dat je me goed begrijpt, vooral ook toen het lastig was tussen mij en mijn dochters.

Mw. L. – Julianadorp