Henny Festen psycholoog coach counselor Schagen Texel chronische pijn solk burn-out stress overspannen-relatie-therapie

Maak kennis met Henny Festen

Mijn naam is Henny en ik stel me graag aan je voor. 

Na vele jaren in de zorg als verpleegkundige kwam ik tot het besef dat het tijd werd om een volgende stap in mijn leven te zetten. Tijdens mijn ervaring met het begeleiden van mensen met chronische pijn werd het steeds duidelijker hoe belangrijk het is om ook geestelijk goed in je vel te zitten. 

Inmiddels zijn mijn drie grote schatten het huis uit en kwam er tijd om, naast mijn werk in het ziekenhuis, te gaan studeren. Met heel veel plezier heb ik de Hbo-studie voor psychosociaal counselor afgerond. Daarna kon ik mijn droom van een eigen praktijk vorm gaan geven en zijn Debby en ik met veel plezier gaan samenwerken.

Inmiddels ben ik me steeds verder gaan verdiepen in relatieproblematiek en relatietherapie-vormen. Ik vind het spannend en uitdagend om met stellen te werken en doe dat met veel plezier.

Specialisatie gebieden

Naast de vakken die nodig waren voor het behalen van het diploma (o.a. psychologie, gesprekstechnieken en medische kennis) heb ik de nodige kennis en ervaring opgedaan in de begeleiding van mensen met 

  • Chronische pijn
  • Relatieproblemen
  • De effecten van adoptie op kinderen 
  • Burn-out/stress klachten
  • Rouwverwerking
  • Zelfvertrouwen en zelfcompassie
  • Gedragsverandering

Krachten bundelen

Wat je van mij mag verwachten is mijn oprechte belangstelling naar jouw verhaal, een luisterend oor en de vaardigheden om jouw verhaal en jouw mogelijkheden in te zetten zodat je meer inzicht krijgt in jouw wensen en problematiek. Zonder oordeel en met respect voor wat je/jullie zelf in je mars hebt om verder te komen.

We starten met jouw of jullie verhaal en daar nemen we de tijd voor. 

Samen kijken we hoe we jouw/jullie wensen gaan aanpakken, dat kan op verschillende manieren en is afhankelijk van de vraag en de manier die daar het best bij past.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, heb je nog een andere vraag of wil je persoonlijk contact? Neem dan vandaag nog contact met mij op.


NFG registratienummer: 9112
RBCZ licentiecode: 200084R
AGB  praktijk: 90067091
AGB: 90108037

Debby Versteege psycholoog therapeut coaching counseling Schagen hollands kroon burnout stress overspannen
Henny Festen psycholoog coach counselor Schagen Texel chronische pijn solk burn-out stress overspannen