coaching-therapie-schagen-psycholoog-noordkop-Debby-Henny-coach-maak-kennis-met-Klaartje-Rouw-Verlies-SCHIP-scheiding-Kind-jongeren

Relatietherapie nu ook in Schagen.

Relatietherapie is nu ook in Schagen te vinden bij Movearis. Henny heeft zich hierin geschoold en vertelt jullie daar graag meer over:

Wat zou dat mooi zijn; een foto van je relatie wat aangeeft waar je sterke en minder sterke gebieden van je relatie zitten. Dan weet je waar je aan kunt werken en vanuit welke gebieden je daarvoor de kracht kunt putten. Een praatstuk om samen eens de relatie onder de loep te nemen.

Vanaf nu kan dat ook bij Movearis.

Henny is opgeleid om de methode Prepare – Enrich te gebruiken en dat houdt het volgende in:

In welke fase je ook zit van de relatie:  of je nou net begint en wilt gaan trouwen of samenwonen, of je nou al jaren bij elkaar bent en de relatie is wat ingeslapen of dat je je zorgen maakt of je wel bij elkaar wilt blijven, de aanpak is in principe hetzelfde.

Als je je aanmeld als stel krijg je allebei een vragenlijst toegestuurd die je thuis -apart van elkaar- zo eerlijk mogelijk invult.

Daarvan krijg je een rapport thuisgestuurd met daarin ander andere de volgende informatie:

  • Jullie strekte en groei gebieden die beschrijven de onderwerpen die door de meeste stellen als belangrijk worden ervaren: communicatie, conflicthantering, gewoonte en gedrag, financiën, vrijetijdsbesteding, seksuele verwachtingen, familie en vrienden, rolverdeling en spiritualiteit.
  • De dynamiek van de relatie; over assertiviteit, zelfvertrouwen en vermijding
  • Het persoonlijke stressprofiel

Ook de therapeut krijgt een rapport. Met deze informatie gaan we samen meteen aan de slag in het eerste consult. Daarmee heb je al een enorme voorsprong omdat je bovenstaande dingen niet in kaart hoeft te brengen in de eerste consulten. Het rapport is een heel handig hulpmiddel wat jullie veel tijd scheelt en een goede moment opname geeft van jullie relatie.

Samen beslis je welke onderdelen jullie het meest relevant vinden om te bespreken. Afhankelijk van jullie keuze krijgen de gesprekken vorm en zijn er bijpassende oefeningen

Zijn jullie opzoek naar relatietherapie in Schagen of omgeving? Wil je weten wat Henny voor jullie relatie kan betekenen:  Neem gerust -vrijblijvend- contact op!

Binnenkort vind je ook een video op onze site met meer uitleg.

1 comment on “Relatietherapie nu ook in Schagen.

Comments are closed.